Filter by:

Clear All
Min: 2,00€ Max: 81,00€
€2 €81
Προϊόντα / σελίδα
Ταξινόμηση

A. VOGEL Bambu Instant 100gr

Φυτικός στιγμιαίος καφές χωρίς καφεΐνη από φρούτα και δημητριακά βιολογικής καλλιέργειας
5,72€

BIO ΥΟGI NATURAL BALANCE 34ΓΡ ΒΙΟ

OGI TEA NATURAL BALANCE ΒΙΟ 34gr Το YOGI TEA® Natural Balance είναι ένα πραγματικά ξεχωριστό τσάι - ασυνήθιστο, αλλά και σαν να το πίναμε πάντα. Το λεμονόχορτο και η γλυκόριζα ερμηνεύονται με έναν εντελώς νέο τρόπο χάρη στην προσθήκη του μανιταριού shiitake. Με την ελαφριά, αρωματική αλλά και ήπια γεύση, το YOGI TEA® Natural Balance μας προσφέρει μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία τσαγιού. Η ουσία αυτού του τσαγιού είναι: «Να προσέχεις τον εαυτό σου».
3,77€

BIO ΥΟGI TEA ALKALINE HERBS BΙΟ 35.7ΓΡ

Σε αυτούς τους σύγχρονους και γρήγορους ρυθμούς που ζούμε, δεν είναι πάντοτε εύκολο να έχουμε ισορροπημένη διατροφή και γεύματα χαμηλού αλκαλικού φορτίου και υδατανθράκων, αλλά η φροντίδα του εαυτού σας κατά τρόπο συνετό εξακολουθεί να είναι σημαντική. Η απόλαυση αυτής της αλκαλικής σύνθεσης βοτάνων και μπαχαρικών, σας επιτρέπει να ανακτήσετε την εσωτερική σας ισορροπία και σας προσφέρει τα καλύτερα φυσικά συστατικά. Υπέροχα ήπια βότανα όπως η πικραλίδα, καθώς και αρωματικό λεβάντας, δίνουν σε αυτό το τσάι ένα πολύ ξεχωριστό χαρακτήρα. Τσάι το οποίο θα σας δημιουργήσει την αίσθηση να θέλετε να δοκιμάσετε ακόμα ένα φλιτζάνι. Για αυτό το ονομάσαμε απλά: "Ήπια αρμονία".
3,93€

Biomedicin KETO DRINK BANANE 250ml

Το Keto-Drink έχει εμπλουτιστεί έτσι ώστε να περιέχει διακριτική γεύση μπανάνας. Τα θρεπτικά συστατικά της οποιας είναι τα πιο ενδεδειγμένα, ώστε να διευκολύνουν τον χρήστη στην διαδικασία μεταστροφής προς μια κετογενή ή χαμηλή σε υδατάνθρακες διατροφή
9,00€

CAMU CAMU ΣΚΟΝΗ 100γρ ΒΙΟ DIET FOOD

Το camu camu είναι ένα αυτοφυές θαμνώδες δέντρο, που φύεται σε βαλτώδεις εκτάσεις του τροπικού δάσους του Αμαζονίου. Συλλέγεται από τους ντόπιους ιθαγενείς με το χέρι, μετά από κοπιαστική προσπάθεια. Η συλλογή των μικρών αυτών κόκκινων φρούτων που μοιάζου
14,91€

Clipper Βιολογικός Καφές Στιγμιαίος 100γρ

Βιολογικός στιγμιαίος καφές Granules σε κόκκους, χωρίς προσθήκη τεχνητών ουσιών. Ένα ισχυρό και πλήρως αρωματισμένο μείγμα με ένα εξαιρετικά πλούσιο άρωμα.
8,00€

Clipper Βιολογικός Καφές Φιλτρου 227γρ

Βιολογικός καβουρδισμένος γαλλικός καφές. Πλούσιος καφές με μία απολαυστική σύνθετη γεύση και υπέροχο άρωμα.
7,00€

Clipper Βιολογικός Καφές Φιλτρου Papua New Guinea 227γρ

Καφές ποικιλίας Arabica 100% βιολογικός. Κατάλληλος για όλους τους τύπους μηχανών καφέ.
6,60€

Clipper Βιολογικός Καφές Φιλτρου Ντεκαφεϊνέ 227γρ

Βιολογικός roasted καφές φίλτρου χωρίς καφεΐνη, ποικιλίας Arabica, κατάλληλος για όλους τους τύπους μηχανών καφέ. Bιολογικά αποκαφεϊνωμένος χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών.
8,50€
Το καλάθι σας είναι άδειο. X