Η ελληνική Αιγοπρόβεια Πρωτεΐνη «Βιολόγος» είναι εμπλουτισμένη με ωμή βιολογική μπανάνα σε σκόνη (Raw Freeze-Dried) και ωμό περουβιανό βιολογικό κακάο. Έτσι, η γεύση της είναι ιδανική για όσους θέλουν να ωφελούνται από την θρεπτικότητα της Αιγοπρόβειας Πρωτεΐνης, χωρίς να νιώθουν έντονα τη μυρωδιά του κατσικίσιου γάλακτος.
Η Ελληνική Αιγοπρόβεια Πρωτεΐνη ορού γάλακτος «Βιολόγος» φτιάχνεται από 100% Ελληνικό γάλα αιγοπροβάτων ελεύθερης βοσκής, έχει περιεκτικότητα 82% σε καθαρή πρωτεΐνη, είναι εξαιρετικής ποιότητας και παράγεται σε ήπιες συνθήκες με τη μέθοδο της υπερδιήθησης.
Η Πρωτεΐνη Αρακά COCO «Βιολόγος» περιέχει όλα τα αμινοξέα, συμπεριλαμβανομένων των 9 απολύτως απαραίτητων, με 98% αφομοίωση και με υψηλά επίπεδα αργινίνης
Η Πρωτεΐνη Καστανού Ρυζιού «Βιολόγος» φτιάχνεται από 100% ρύζι Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η μέθοδος εξαγωγής της από το ρύζι, με κατοχυρωμένο Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας, χρησιμοποιεί χαμηλή θερμοκρασία κατά την ενζυμική διαδικασία και δεν περιλαμβάνει καθόλου χημικά πρόσθετα.