Filter by:

Clear All
Min: 22,00€ Max: 72,00€
€22 €72
Προϊόντα / σελίδα
Ταξινόμηση

Forte Pharma Vitamin C Liposomal Βιταμίνη για Ενέργεια & το Ανοσοποιητικό 500mg 30 φυτικές κάψουλες

Η Liposomal Vitamin C της Forte Pharma είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σε κάψουλες με βάση τη βιταμίνη C. Ενδείκνυται σε περιπτώσεις προσωρινής κόπωσης και υποστηρίζει το ανοσοποιητικό εξασφαλίζοντας βελτιστοποιημένη αφομοίωση. Κάθε κάψουλα περιέχει 500 mg λιποσωμιακής μορφής βιταμίνης C (που αντιστοιχεί σε 280 mg βιταμίνης C). Η βιταμίνη C είναι γνωστό ότι βοηθά στη μείωση της κόπωσης, συμβάλλει στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες.
29,13€

metapharm DERMACELL Kaps 60 Κάψουλες

Για την εξυγίανση του δέρματος, την ανανέωση από τις εσωτερικές στιβάδες του δέρματος προς τις εξωτερικές, την αντιγήρανση του δέρματος, την ξηρότητα, τους λεκέδες του δέρματος. Ιδανικό στη θεραπεία των δερματικών παθήσεων όπως ακμή, έκζεμα, ψωρίαση κ.ά.
64,76€

Metapharm DILAXFLOR ( REVIMED ) 30 Κάψουλες

Σε περιπτώσεις χρόνιας και παροδικής δυσκοιλιότητας. Ομαλοποιεί τη λειτουργία των οργάνων του πεπτικού συστήματος.
44,57€

Metapharm Haarkapseln (SYNOSAN) 50 Κάψουλες

Συμπλήρωμα διατροφής με ανόργανες ουσίες, Λεκιθίνη, Σπανάκι, Παντζάρι, Μαγιά Μπύρας και Βιοτίνη που συμβάλλει στη διατήρηση του φυσιολογικού δέρματος και των μαλλιών και χαλκό που συμβάλλει στη χρώση των τριχών.
36,28€

Metapharm MADIAVIT (D-VITAL) 30 Κάψουλες

Για την υγεία των ματιών. Αναστέλλει την απώλεια όρασης μέσω αναστολής της διαδικασίας εκφυλισμού του ματιού (AMD). Προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία.
55,99€

Metapharm OPCsyn (VITOSYN) 60 Κάψουλες

Συμπλήρωμα διατροφής με εκχύλισμα Κουκουτσιού Σταφυλιού, Σελήνιο και βιταμίνες.
39,57€

QUEST CELL LIFE ANTIOXIDANT 30 TABS

Το συμπλήρωμα διατροφής Cell Life της Quest αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό των κυριότερων υδατοδιαλυτών και λιποδιαλυτών αντιοξειδωτικών συστατικών. Η μοναδική του φόρμουλα περιλαμβάνει βιταμίνες C, E και A, απαραίτητα ιχνοστοιχεία όπως ψευδάργυρο, σελήνιο, χαλκό και μαγγάνιο, καροτενοειδή και λουτεΐνη. Τα συστατικά αυτά συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και προστατεύουν τα κύτταρα του σώματος από το οξειδωτικό στρες που προκαλείται από το άγχος, το κάπνισμα, τη μόλυνση του περιβάλλοντος και άλλους παράγοντες που βλάπτουν τον οργανισμό. Το Cell Life μπορεί να ληφθεί από όσους θέλουν να υποστηρίξουν το ανοσοποιητικό τους ή έχουν αυξημένες απαιτήσεις σε αντιοξειδωτικά, όπως οι καπνιστές, οι αγχώδεις χαρακτήρες, όσοι γυμνάζονται έντονα, ζουν σε μολυσμένο περιβάλλον ή είναι άνω των 40 ετών.
12,90€

SKY CALCIUM 40mg, VIT. D3 1000 IU & K2 100mcg 60tabs

Συμπλήρωμα διατροφής για την ενίσχυση των οστών, των μυών και των δοντιών. Με Ασβέστιο, Κ2 και D3. Ποσότητα: 60 δισκία Το Calcium, D3 & K2 της Sky Premium Life είναι ένα ολοκληρωμένο συμπλήρωμα διατροφής, ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες των οστών του ανθρώπινου οργανισμού. Ο προσεκτικά επιλεγμένος συνδυασμός του ασβεστίου, της K2 και της D3 μπορούν να συμβάλλει: στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών και των δοντιών στην καλή λειτουργία των μυών και των νεύρων στην πήξη του αίματος στην ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού
18,64€

SOLGAR Astaxanthin 5mg 30 softgels

Το Astaxanthin παρουσιάζει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και συμβάλλει στην προστασία των οφθαλμών
21,05€
Το καλάθι σας είναι άδειο. X