ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ ..........ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΘΡΕΠΤΙΚΟ ΨΩΜΙ
Το αλέυρι καλμποκιού είναι αλέυρι με χαμηλη περιεκτικότητα σε πρωτείνες.Εχει εξαιρετική γέυση αλλά είναι γενικά βαρύ και δύσκολο στην χρήση αλέυρι
Είναι πλούσιο σε Βιταμίνη Α, σίδηρο και ασβέστιο.
ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΡΥΔΑΣ 250γρ ........θρεπτικό χωρίς γλουτένη
Μια δοκιμή θα σας πείσει ......αντί αλεύρι σιταριού χρησιμοποιήστε αλεύρι καρύδας στις συνταγές σας, για να δημιουργήσετε αγαπημένες λιχουδιές, μετατρέποντάς τες σε νόστιμες και ταυτόχρονα υγιεινέ
ΑΛΕΥΡΙ ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟΥ ΟΛΑ ΒΙΟ .......ο θησαυρός των Ω3
Τα τελευταία χρόνια ο λιναρόσπορος είναι ένας βρώσιμος σπόρος που έχει μπει περισσότερο στη ζωή μας. Η ελαφρά γλυκιά γεύση του σε συνδυασμό με την υψηλή περιεκτικότητα του σε ωφέλιμα για την υγεία θρ
Έχει παρατηρηθεί ότι η κατανάλωση φαγόπυρου ενισχύει την καρδιαγγειακή υγεία, καθώς βοηθά στη ρύθμιση της χοληστερίνης (μειώνει τα επίπεδα της LDL «κακής» χοληστερίνης και ανεβάζει την HDL «καλή» χοληστερίνη) και της αρτηριακής πίεσης. Οι ευεργετικές του
Η ελληνική Αιγοπρόβεια Πρωτεΐνη «Βιολόγος» είναι εμπλουτισμένη με ωμή βιολογική μπανάνα σε σκόνη (Raw Freeze-Dried) και ωμό περουβιανό βιολογικό κακάο. Έτσι, η γεύση της είναι ιδανική για όσους θέλουν να ωφελούνται από την θρεπτικότητα της Αιγοπρόβειας Πρωτεΐνης, χωρίς να νιώθουν έντονα τη μυρωδιά του κατσικίσιου γάλακτος.
Η Ελληνική Αιγοπρόβεια Πρωτεΐνη ορού γάλακτος «Βιολόγος» φτιάχνεται από 100% Ελληνικό γάλα αιγοπροβάτων ελεύθερης βοσκής, έχει περιεκτικότητα 82% σε καθαρή πρωτεΐνη, είναι εξαιρετικής ποιότητας και παράγεται σε ήπιες συνθήκες με τη μέθοδο της υπερδιήθησης.