Δυστυχώς το προϊόν δεν ειναι πλέον διαθέσιμο.

SOLGAR Cat’s Claw Inner Bark Extract 60 veg caps

Το Cat’s Claw Inner Bark Extract (Uncaria tomentosa) της Solgar διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα, έχει αντιφλεγμονώδη δράση και εμποδίζει τη συσσώρευση των αιμοπεταλίων. Είναι επίσης ισχυρό αντιοξειδωτικό
Brand: SOLGAR
Barcode: 033984041134
Διαθεσιμότητα: Out of stock
27,62€

Το Cat’s Claw Inner Bark Extract (Uncaria tomentosa) της Solgar διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα, έχει αντιφλεγμονώδη δράση και εμποδίζει τη συσσώρευση των αιμοπεταλίων. Είναι επίσης ισχυρό αντιοξειδωτικό.

Θεωρείται χρήσιμο σε περιπτώσεις αλλεργιών, μολύνσεων από ιούς, μυκητισιακών μολύνσεων, μολύνσεων του αναπνευστικού και αρθρίτιδων. Μπορεί να προστατεύσει από περιβαλλοντικές τοξίνες και ρύπους και να ωφελήσει σε ένα μεγάλο εύρος γαστροπεπτικών διαταραχών, όπως κολίτιδα, νόσο του Crohn και σύνδρομο εντερικής διαπερατότητας.

Σε φυτοκάψουλες. Λαμβάνετε 1-3 φυτοκάψουλες ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα.

Κατάλληλο για vegans.

Keywords
Το καλάθι σας είναι άδειο. X