Το βαλσαμόχορτο είναι από τα πιο δημοφιλή βότανα, κυρίως για τη θεραπεία της κατάθλιψης και του άγχους. Όταν οι ανθισμένες κορυφές του βοτάνου εμβαπτιστούν σε ελαιόλαδο κι έπειτα αφεθούν στον ήλιο για δυο ή τρεις εβδομάδες τότε το χρώμα αλλάζει από κίτρινο σε κόκκινο. Το έλαιο που λαμβάνεται (βαλσαμέλαιο ή σπαθόλαδο) είναι το περίφημο βάλσαμο των αρχαίων Σπαρτιατών.
Η ελληνική Αιγοπρόβεια Πρωτεΐνη «Βιολόγος» είναι εμπλουτισμένη με ωμή βιολογική μπανάνα σε σκόνη (Raw Freeze-Dried) και ωμό περουβιανό βιολογικό κακάο. Έτσι, η γεύση της είναι ιδανική για όσους θέλουν να ωφελούνται από την θρεπτικότητα της Αιγοπρόβειας Πρωτεΐνης, χωρίς να νιώθουν έντονα τη μυρωδιά του κατσικίσιου γάλακτος.
Η Ελληνική Αιγοπρόβεια Πρωτεΐνη ορού γάλακτος «Βιολόγος» φτιάχνεται από 100% Ελληνικό γάλα αιγοπροβάτων ελεύθερης βοσκής, έχει περιεκτικότητα 82% σε καθαρή πρωτεΐνη, είναι εξαιρετικής ποιότητας και παράγεται σε ήπιες συνθήκες με τη μέθοδο της υπερδιήθησης.
Η Πρωτεΐνη Αρακά COCO «Βιολόγος» περιέχει όλα τα αμινοξέα, συμπεριλαμβανομένων των 9 απολύτως απαραίτητων, με 98% αφομοίωση και με υψηλά επίπεδα αργινίνης
Η Πρωτεΐνη Καστανού Ρυζιού «Βιολόγος» φτιάχνεται από 100% ρύζι Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η μέθοδος εξαγωγής της από το ρύζι, με κατοχυρωμένο Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας, χρησιμοποιεί χαμηλή θερμοκρασία κατά την ενζυμική διαδικασία και δεν περιλαμβάνει καθόλου χημικά πρόσθετα.
Η Πρωτεΐνη Σόγιας «Βιολόγος» έχει εντυπωσιακή ποσότητα 23g πρωτεΐνης ανά 25g, με 92% περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και το πληρέστερο αμινικό προφίλ στο φυτικό βασίλειο.
Το Μείγμα Πρωτεϊνών «Βιολόγος» φτιάχτηκε για να προσφέρει ένα πλήρες, εξαιρετικής ποιότητας φυσικό πρωτεϊνικό «γεύμα» για vegan, καθώς συνδυάζει την υψηλή περιεκτικότητα των πρωτεϊνών του αρακά, του καστανού ρυζιού και του κανναβουριού.