NATURGREEN ΣΙΡΟΠΙ ΑΓΑΒΗΣ ΣΚΟΥΡΟ ΒΙΟ 350gr
Το σιρόπι αγάβης εξάγεται από τα φύλλα του κακτοειδούς φυτού Αγάβη, κατόπιν ειδικής επεξεργασίας, η οποία δεν ξεπερνά σε κανένα στάδιο μεταποίησης τους 45°C, ώστε να παραμένουν ανέπαφα όλα τα θρεπτικά συστατικά του
Διαθεσιμότητα:
Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
NATURGREEN ΣΙΡΟΠΙ ΑΓΑΒΗΣ ΣΚΟΥΡΟ ΒΙΟ 350gr
Αποτελεί τη νέα μόδα στα φυσικά γλυκαντικά. Το νέκταρ ή σιρόπι Αγαύης (αγάβης) προέρχεται από την αγαύη που δεν είναι τίποτε άλλο, παρά το κακτοειδές φυτό από το οποίο παίρνουμε και την τεκίλα. Το νέκταρ αγαύης είναι πιο γλυκό από το μέλι αλλά χάρη στο χαμηλό γλυκαιμικό του δείκτη, δεν προκαλεί απότομες αυξομειώσεις στα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα. Το θετικό του στοιχείο είναι πως με ελάχιστη ποσότητα του νέκταρ παίρνεις την γλύκα που θέλεις. Στην περίπτωση της ζάχαρης, θα χρειαζόσουν 3 φορές μεγαλύτερη ποσότητα. Το κακό είναι πως εξαιτίας της σπανιότητάς του είναι πιο ακριβό και εύκολα θα υπάρξει σε έλλειψη.
Η γεύση του θυμίζει κάτι ανάμεσα σε μέλι και καραμέλα, ενώ είναι πιο γλυκό από τη ζάχαρη. Αποτελείται στο μεγαλύτερο μέρος του από φρουκτόζη και περιέχει μεγάλη ποσότητα ινουλίνης, ενός πολυσακχαρίτη ο οποίος είναι ιδιαίτερα ευεργετικός στη χλωρίδα του εντέρου εφόσον βοηθά στην ανάπτυξη των φιλικών μικροβίων. Είναι χαμηλό σε αντιοξειδωτικά, έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και αποτελεί καλή πηγή βιταμίνης C και βιταμινών του συμπλέγματος Β.
Βιολογικό Προϊόν
Συστατικά
Σιρόπι αγαύης*. (*= Προϊόν βιολογικής γεωργίας)
Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ.
Ενέργεια: 1329kJ/313kcal - Λιπαρά: 0g εκ των οποίων κορεσμένα: 0g - Υδατάνθρακες: 76g εκ των οποίων σάκχαρα: 74g - Πρωτεΐνες: 0g - Αλάτι: 0g
Χώρα ΙΣΠΑΝΙΑ