Η απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος της Royal Green παρέχει τη μέγιστη βιοδιαθεσιμότητα και απελευθερώνει όλα τα σημαντικά αμινοξέα στην υψηλότερη συγκέντρωσή τους. Περιέχει τα χαμηλότερα επίπεδα υδατανθράκων, λιπαρών και σακχάρων και είναι συνεπώς ιδανι
Η ελληνική Αιγοπρόβεια Πρωτεΐνη «Βιολόγος» είναι εμπλουτισμένη με ωμή βιολογική μπανάνα σε σκόνη (Raw Freeze-Dried) και ωμό περουβιανό βιολογικό κακάο. Έτσι, η γεύση της είναι ιδανική για όσους θέλουν να ωφελούνται από την θρεπτικότητα της Αιγοπρόβειας Πρωτεΐνης, χωρίς να νιώθουν έντονα τη μυρωδιά του κατσικίσιου γάλακτος.
Η Ελληνική Αιγοπρόβεια Πρωτεΐνη ορού γάλακτος «Βιολόγος» φτιάχνεται από 100% Ελληνικό γάλα αιγοπροβάτων ελεύθερης βοσκής, έχει περιεκτικότητα 82% σε καθαρή πρωτεΐνη, είναι εξαιρετικής ποιότητας και παράγεται σε ήπιες συνθήκες με τη μέθοδο της υπερδιήθησης.
Η Πρωτεΐνη Αρακά COCO «Βιολόγος» περιέχει όλα τα αμινοξέα, συμπεριλαμβανομένων των 9 απολύτως απαραίτητων, με 98% αφομοίωση και με υψηλά επίπεδα αργινίνης
Η Πρωτεΐνη Καστανού Ρυζιού «Βιολόγος» φτιάχνεται από 100% ρύζι Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η μέθοδος εξαγωγής της από το ρύζι, με κατοχυρωμένο Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας, χρησιμοποιεί χαμηλή θερμοκρασία κατά την ενζυμική διαδικασία και δεν περιλαμβάνει καθόλου χημικά πρόσθετα.
Η Πρωτεΐνη Σόγιας «Βιολόγος» έχει εντυπωσιακή ποσότητα 23g πρωτεΐνης ανά 25g, με 92% περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και το πληρέστερο αμινικό προφίλ στο φυτικό βασίλειο.