Η Ελληνική Αιγοπρόβεια Πρωτεΐνη ορού γάλακτος «Βιολόγος» φτιάχνεται από 100% Ελληνικό γάλα αιγοπροβάτων ελεύθερης βοσκής, έχει περιεκτικότητα 82% σε καθαρή πρωτεΐνη, είναι εξαιρετικής ποιότητας και παράγεται σε ήπιες συνθήκες με τη μέθοδο της υπερδιήθησης.
Η Πρωτεΐνη Αρακά COCO «Βιολόγος» περιέχει όλα τα αμινοξέα, συμπεριλαμβανομένων των 9 απολύτως απαραίτητων, με 98% αφομοίωση και με υψηλά επίπεδα αργινίνης
Η Πρωτεΐνη Καστανού Ρυζιού «Βιολόγος» φτιάχνεται από 100% ρύζι Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η μέθοδος εξαγωγής της από το ρύζι, με κατοχυρωμένο Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας, χρησιμοποιεί χαμηλή θερμοκρασία κατά την ενζυμική διαδικασία και δεν περιλαμβάνει καθόλου χημικά πρόσθετα.
Η Πρωτεΐνη Σόγιας «Βιολόγος» έχει εντυπωσιακή ποσότητα 23g πρωτεΐνης ανά 25g, με 92% περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και το πληρέστερο αμινικό προφίλ στο φυτικό βασίλειο.