Το βαλσαμόχορτο είναι από τα πιο δημοφιλή βότανα, κυρίως για τη θεραπεία της κατάθλιψης και του άγχους. Όταν οι ανθισμένες κορυφές του βοτάνου εμβαπτιστούν σε ελαιόλαδο κι έπειτα αφεθούν στον ήλιο για δυο ή τρεις εβδομάδες τότε το χρώμα αλλάζει από κίτρινο σε κόκκινο. Το έλαιο που λαμβάνεται (βαλσαμέλαιο ή σπαθόλαδο) είναι το περίφημο βάλσαμο των αρχαίων Σπαρτιατών.
Η ελληνική Αιγοπρόβεια Πρωτεΐνη «Βιολόγος» είναι εμπλουτισμένη με ωμή βιολογική μπανάνα σε σκόνη (Raw Freeze-Dried) και ωμό περουβιανό βιολογικό κακάο. Έτσι, η γεύση της είναι ιδανική για όσους θέλουν να ωφελούνται από την θρεπτικότητα της Αιγοπρόβειας Πρωτεΐνης, χωρίς να νιώθουν έντονα τη μυρωδιά του κατσικίσιου γάλακτος.
Η Ελληνική Αιγοπρόβεια Πρωτεΐνη ορού γάλακτος «Βιολόγος» φτιάχνεται από 100% Ελληνικό γάλα αιγοπροβάτων ελεύθερης βοσκής, έχει περιεκτικότητα 82% σε καθαρή πρωτεΐνη, είναι εξαιρετικής ποιότητας και παράγεται σε ήπιες συνθήκες με τη μέθοδο της υπερδιήθησης.