Όλα Bio Βιολογικό Αλεύρι Σίκαλης Ολικής Άλεσης 750gr

Το αλεύρι σίκαλης ολικής άλεσης διατηρεί τα περισσότερα από τα πίτουρα και τα φύτρα. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες.
Brand: OLA BIO
Barcode: 5204217904204
Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
1,66€

Όλα Bio Βιολογικό Αλεύρι Σίκαλης Ολικής Άλεσης 750gr

Το αλεύρι σίκαλης ολικής άλεσης διατηρεί τα περισσότερα από τα πίτουρα και τα φύτρα. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες. Είναι μια καλή πηγή μαγνησίου, φωσφόρου, μαγγανίου ιχνοστοιχείων, φολικού οξέος, θειαμίνης (Βιταμίνη Β1) και νιασίνης. Το αλεύρι σίκαλης διατηρεί περισσότερο τα θρεπτικά του συστατικά από το αλεύρι σιταριού, λόγω της δυσκολίας που χωρίζει το φύτρο και το πίτουρο από το ενδοσπέρμιο της σίκαλης.
Η σίκαλη είναι επίσης μια πολύ καλή πηγή διαιτητικών ινών, Είναι επίσης πλούσια πηγή φυτοοιστρογόνων τα οποία δρουν ως αντιοξειδωτικά.

Βιολογικό Προϊόν

Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ.

Ενέργεια: 1245kj/294kcal - Λίπη: 1,7g εκ των οποίων κορεσμένα: 0,30g - Υδατάνθρακες: 60g εκ των οποίων σάκχαρα: 0,90 g - Φ. Ίνες: 13,2g - Πρωτεΐνες: 8,8g - Αλάτι: 0,01g

Μπορεί να περιέχει:

Το προϊόν παράγεται σε εργοστάσιο που επεξεργάζεται σέλινο, γλουτένη, σόγια, λακτόζη, μουστάρδα, γάλα, σησάμι, αυγά, αραχίδες και καρπούς με κέλυφος.

Να Φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος μακριά από έντομα και οσμές.

Χώρα ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Το καλάθι σας είναι άδειο. X